Kørekort til bil

​For at du kan få kørekort skal du igennem 53 lektioner som er lovpligtige.

Teoriundervisning

Du skal have minimum 29 teorilektioner. Det foregår i vores hyggelige teorilokale, hvor der tilbydes kaffe og the. - vi gør alt hvad vi kan for at det ikke bliver kedeligt, tværtimod.

Manøvrebane

Du skal have 4 lektioner af 45 min på lukket øvelsesplads kaldes manøvrebane. Vi bruger banerne på Amager eller i Solrød. Du får transport til og fra manøvrebane.

Kørsel på vej

Efter lovens krav skal du have minimum 16 kørelektioner på vej. Du skal ud og køre første gang på vej når du har været på manøvrebane og efter 3. teorilektion.

Køreteknisk Anlæg

For at du kan komme til den praktiske prøve skal du have 4 lektioner af 45 min på glatbane. Det foregår på Amager. 

HUSK:

For at vi kan aflevere din ansøgning til godkendelse på kommunen skal du sørge for at have en lægeattest fra din egen læge, dertil skal du medbringe et pasfoto, 35x45 mm uden hovedbeklædning. Derudover skal vi have en kopi at dit sundhedskort, det kan vi tage en kopi af på køreskolen og til sidst skal du have et færdselsrelateret førstehjælpskursus.

​​

Se priser​  Tilmeld dig

Fokus på små hold

Individuel læring

Tålmodige kørelærere

Høj beståelsesprocent

Første time er gratis

Den sikre vej til kørekort

Adresse

Rødovre Trafik

Rødovrevej 22A
2610 Rødovre

CVR: 27288421

Kontakt os

☎ Tlf.: 52 26 70 70

✉ E-mail: info@roedovretrafik.dk

Følg os

Forældreguide

Dit barn kan starte på kørekort når det er 16 år og 9 mdr. Det kan komme til teoriprøve før det fyldte 17. år men til den praktiske prøve skal de være fyldt 17 år. I øvrigt kan du læse meget mere på fstyr.dk - kørekort til de 17 årige.​ - Læs mere her

Find vej til køreskolen