Generhvervelse af kørekort

​Har du fået frakendt dit kørekort enten betinget eller ubetinget, skal du op til en kontrollerende køreprøve, som består både af en teoriprøve og en praktisk køreprøve.

Har du mistet dit kørekort grundet spirituskørsel skal du yderligere til et Alkohol, Narkotika og trafikkursus (ANT). Kontakt Borgerservice i din kommune for yderligere oplysninger om kurset.

Hos Rødovre Trafik kan vi hjælpe dig med at generhverve dit kørekort ved at bestå teori- og køreprøve allerede første gang. Vi sørger for at klæde dig på til at blive en dygtig og ansvarsbevidst bilist, og tilbyder derfor grundig indføring i teorien.

Ønsker du at generhverve retten til kørekort, skal du først og fremmest ansøge om dette hos politiet. Dette er vigtigt at gøre i god tid, da der må påregnes en længere ekspeditionstid. Dette hjælper vi dig naturligvis også gerne med.

Har du spørgsmål vedrørende generhvervelse af kørekort, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Se priser  Tilmeld dig

Fokus på små hold

Individuel læring

Tålmodige kørelærere

Høj beståelsesprocent

Første time er gratis

Den sikre vej til kørekort

Adresse

Rødovre Trafik

Rødovrevej 22A
2610 Rødovre

CVR: 27288421

Kontakt os

☎ Tlf.: 52 26 70 70

✉ E-mail: info@roedovretrafik.dk

Følg os

Forældreguide

Dit barn kan starte på kørekort når det er 16 år og 9 mdr. Det kan komme til teoriprøve før det fyldte 17. år men til den praktiske prøve skal de være fyldt 17 år. I øvrigt kan du læse meget mere på fstyr.dk - kørekort til de 17 årige.​ - Læs mere her

Find vej til køreskolen